ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу

Кваліфікація – 2 розряд

БАЗА НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ:

 

Лабораторія хіміко-бактеріологічна 

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Столи лабораторні

Стільці

Столи для терезів

Мікроскопи

Мікроскоп бінарний

Прилади для подрібнення

Шафа сушильна

Шафа для зберігання реактивів

Шафа витяжна

Шафа для зберігання хімічного посуду

Дошка для сушки хімічного посуду

Терези лабораторні

Термостат

Прилади для підрахунку колоній,

розливання ПС

Термометри, барометри,

пікнометри та ін.

Шкали стандартні, фільтри

Петлі бактеріологічні

Ложки, шпателі

Зажими

Пробки

Штативи, щипці, щупи

рН-метр 

Електроплитка

Хімічний посуд

Хімічні реактиви та матеріали


 

База виробничої практики:

ТОВ «Фабрика морозива «Хладопром»

ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»

ТОВ «Хлібозавод «Ново – Баварський»

ТОВ «УСП «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»

ТОВ «ТЕХНОКОМ»

ТДВ «Хлібзавод «Салтівський»

«Богодухівський молокозавод»