Професія – Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
Кваліфікація – 2 розряд
БАЗА НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ:
Лабораторія хіміко-бактеріологічна
Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.
Столи лабораторні Стільці Столи для терезів Мікроскопи Мікроскоп бінарний Прилади для подрібнення Шафа сушильна Шафа для зберігання реактивів Шафа витяжна Шафа для зберігання хімічного посуду Дошка для сушки хімічного посуду Терези лабораторні Термостат |
Прилади для підрахунку колоній, розливання ПС Термометри, барометри, пікнометри та ін. Шкали стандартні, фільтри Петлі бактеріологічні Ложки, шпателі Зажими Пробки Штативи, щипці, щупи рН-метр Електроплитка Хімічний посуд Хімічні реактиви та матеріали |
База виробничої практики:
ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Харківський молочний комбінат»;
ТОВ «Богодухівський молзавод»;
ТОВ «ФМ Хладопром»;
ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Люботинський пекар»;
ТОВ «ДЛК «ПІЛОТ»;
ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»;
ТОВ «Українсько-Словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;
ТОВ «МС ХОЛОД»;
ПрАТ «Кондитерська фабрики «Харків’янка»;
ТОВ «Ново-Водолажський м’ясокомбінат» та інші.