ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Кухар

Кваліфікація – 3 розряд

БАЗА НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ:

 

Кухня-лабораторія з дегустаційним залом

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю, кухонного та столового посуду, столової білизни.

Універсальна кухонна машина PROFI COOK

Плита електрична

Шафа пекарна ВЕКО

Ваги

Шафа холодильна

Електрофритюрниця

Виробнича витяжка

Виробничі мийки

Лабораторні меблі

Пароконвекторна піч

Виїмка для тіста

Мусат

Ножиці корінчасті

Ножі кухарської трійки

Подрібнювач часнику

Скребки

Різець для тіста

Тертка

Дошки розробні

Друшляк

Качалка

Сита

Ступка з товкачиком

Лоток глибокий

Лоток мілкий

Лопатка металева

Лопатка дерев’яна

Ложка гарнірна

Ложки мірні

Щипці для відпуску страв

Каструлі

Миска глибока

Протвені для запікання страв

Сковорідки

Чайник

Підноси

Склянка чайна

Сковорідка порційна

Тарілка мілка столова

Тарілка глибока столова

Виделки

Графин

Ложки столові

Ножі

Рушники

Черпак 0,25 л

Шумівка


База виробничої практики:

ФОП «Саєнко Тетяна Вікторівна»  (р-н «Металіст»)

ТОВ фірма «ЛСТВ» (кафе «Маруся»)