Професія – Кухар
Кваліфікація – 3 розряд
БАЗА НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ:
Кухня-лабораторія з дегустаційним залом
Перелік обладнання, інструментів, інвентарю, кухонного та столового посуду, столової білизни.
Універсальна кухонна машина PROFI COOK Плита електрична Шафа пекарна ВЕКО Ваги Шафа холодильна Електрофритюрниця Виробнича витяжка Виробничі мийки Лабораторні меблі Пароконвекторна піч Виїмка для тіста Мусат Ножиці корінчасті Ножі кухарської трійки Подрібнювач часнику Скребки Різець для тіста Тертка Дошки розробні Друшляк Качалка Сита Ступка з товкачиком |
Лоток глибокий Лоток мілкий Лопатка металева Лопатка дерев’яна Ложка гарнірна Ложки мірні Щипці для відпуску страв Каструлі Миска глибока Протвені для запікання страв Сковорідки Чайник Підноси Склянка чайна Сковорідка порційна Тарілка мілка столова Тарілка глибока столова Виделки Графин Ложки столові Ножі Рушники Черпак 0,25 л Шумівка |
База виробничої практики:
ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Харківський молочний комбінат»;
ТОВ «Богодухівський молзавод»;
ТОВ «ФМ Хладопром»;
ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Люботинський пекар»;
ТОВ «ДЛК «ПІЛОТ»;
ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»;
ТОВ «Українсько-Словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;
ТОВ «МС ХОЛОД»;
ПрАТ «Кондитерська фабрики «Харків’янка»;
ТОВ «Ново-Водолажський м’ясокомбінат» та інші.