ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Кваліфікаційні іспити успішно подолано.

Навчальний рік в групах ХЛ-31 та ХЛ-32 розпочався з навчальної практики.    У лабораторії коледжу студенти демонстрували свою майстерність у випіканні хліба та хлібобулочних виробів під керівництвом майстра Землянко М.М.  

Деяким студентам випала нагода пройти практику на підприємствах Харкова, зокрема на ТОВ «Україно-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський», Харківському заводі «Продтовари», де вони ознайомились з сучасним обладнанням, технологічними процесами та  з майбутньою професією.  

12 жовтня всі студенти добре склали кваліфікаційний іспит з присвоєнням 2 та 3 розрядів пекаря.