ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Підсумки виробничої практики

6 жовтня 2021 року в актовому залі відбулася традиційна навчально-практична конференція, присвячена підсумкам виробничої практики. Студенти четвертих курсів, що навчаються за спеціальністю Харчові технології, ділилися зі студентами молодшого курсу досвідом проходження цієї серйозної стадії в освітньому процесі. Поважними гостями заходу стали провідний інженер-технолог хлібопекарського комплексу «Кулиничівський» Калініченко Олена Григорівна та начальник відділу кадрів ТОВ «Харківський молочний комбінат» Дуднік Олена Валентинівна. Були запрошені також: завідувачі відділеннями «Технології хліба» Немцова І.В. та «Харчових технологій» Абрамова Т.С., завідувач навчально-методичного кабінету Ткаченко В.М., керівники виробничої практики, класні керівники груп, викладачі. 

Конференцію відкрила завідувач з навчально-виробничої роботи Чуйкова С.В., виступили з доповідями про результати, цілі і особливості організації виробничої практики голова циклової комісії  «Технології молока та м’яса» Клімова І.А. і голова циклової комісії Харчових технологій Варибрус В.П. Своїми цікавими думками і враженнями про те, як проходила практика поділилися такі студенти: Ковальова Катерина, Святна Дар’я, Чуркіна Надія, Батюніна Анастасія, Кретов Микола, Ушакова Ксенія, Ярошенко Катерина, Константінов Сергій.

Базами практики цього року були більше ніж 15 підприємств. Це ТОВ «УСП «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський», кондитерські підприємства ТОВ «Белфі» і ТОВ «Ніка», ТОВ «Хлібозавод «Ново-Баварський», ТОВ Сільськогосподарське підприємство «Білий колодязь», ТОВ «Фабрика морозива «Хладопром», ПП «Новожанівський м’ясокомбінат» заклади ресторанного господарства міста Харків та готельно-ресторанний комплекс в країні Болгарія.

Присутні гості у своєму зверненні до аудиторії відмічали, що виробнича практика дає студентам можливість остаточно з'ясувати правильність обраного ними вибору.

На завершення конференції завідувачі відділеннями побажали всім студентам творчих успіхів у навчанні, а студентам молодших курсів ще й ділового професійного настрою на майбутню виробничу практику.