ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Циклова комісія харчових технологій

Варибрус Вікторія Павлівна
Варибрус Вікторія Павлівна
Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Освіта: ХДУХТ, 2003 — Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; НТУ «ХПІ», 2013 — Педагогіка вищої школи.
Дисципліни: Технологія галузі; Технохімічний контроль виробництва
Чуйкова Світлана Вікторівна
Чуйкова Світлана Вікторівна
Завідувач навчально-виробничої практики; керівник Центру практики, працевлаштування та кар’єрного росту студентської молоді; спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Освіта: Український заочний політехнічний інститут ім. І. З. Соколова, 1986 — Технологія основного органічного та нафтохімічного синтезу.
Дисципліни: Вступ до спеціальності; Загальна технологія харчових виробництв
Бабаєв Сергій Олександрович
Бабаєв Сергій Олександрович
Викладач, спеціаліст
Освіта: КПХП ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2016 — Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; ХДУХТ, 2019 — Харчові технології.
Дисципліни: Технологічне устаткування галузі
Борисенко Світлана Григорівна
Борисенко Світлана Григорівна
Викладач за сумісництвом
Освіта: Технікум молочної промисловості, 1978 — Технологія молочних продуктів (спеціаліст).
Дисципліни (лабораторні): Технологія галузі; Контроль якості харчової продукції
Власенко Людмила Леонідівна
Власенко Людмила Леонідівна
Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Освіта: ХДАТОХ, 1997 — Технологія громадського харчування; НТУ «ХПІ», 2013 — Педагогіка вищої школи.
Дисципліни: Технологія виготовлення кулінарної продукції; Організація виробництва в закладах ресторанного господарства; Мікробіологія харчових продуктів; Виробнича санітарія
Гринченко Наталя Геннадіївна
Гринченко Наталя Геннадіївна
Викладач, доктор технічних наук
Освіта: ХДАТОХ, 2001 — Харчова технологія та інженерія (бакалавр); ХДАТОХ, 2002 — Технологія харчування (магістр); ХДАТОХ, 2002 — Економіст з обліку та аудиту (спеціаліст); Swiss Montreux Business School, 2013 — Бізнес-адміністрування (магістр).
Дисципліни: Маркування харчових продуктів
Землянко Марина Миколаївна
Землянко Марина Миколаївна
Майстер виробничого навчання, 13 тарифний розряд
Освіта: ХДАТОХ, 1998 — Технологія громадського харчування.
Дисципліни: Навчальна практика
Клімова Ірина Анатоліївна
Клімова Ірина Анатоліївна
Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Освіта: Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1992 — Технологія молока і молочних продуктів.
Дисципліни: Технологія галузі; Технохімічний контроль виробництва; Інновації в молочній промисловості
Лісянський Леонід Леонідович
Лісянський Леонід Леонідович
Майстер виробничого навчання, спеціаліст
Освіта: ХДУХТ, 2018 — Готельно-ресторанна справа.
Дисципліни: Навчальна практика
Задорожна Ірина Сергіївна
Задорожна Ірина Сергіївна
Викладач, спеціаліст вищої категорії
Освіта: ХДУХТ, 2009 — Технологія харчування; НТУ «ХПІ», 2014 — Педагогіка вищої школи; ХДУХТ, 2020 — Харчові технології.
Дисципліни: Технологія галузі; Технохімічний контроль виробництва; Організація обслуговування в ЗРГ; Холодильна технологія
Туз Наталія Вікторівна
Туз Наталія Вікторівна
Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Освіта: ХДУХТ, 2004 — Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; НТУ «ХПІ», 2016 — Педагогіка вищої школи.
Дисципліни: Технологія галузі; Контроль якості харчової продукції; Біохімія харчових продуктів