Циклова комісія харчових технологій
Фото |
ПІБ, E-mail |
Назва навчального закладу, рік закінчення, спеціальність |
Посада, кваліфікаційна категорія, пед. звання |
Навчальні дисципліни, які викладає |
|
Варибрус Вікторія Павлівна E-mail: |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2003, Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013, Педагогіка вищої школи. |
Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист |
Технологічне устаткування галузі, Технологія галузі Кондитерське мистецтво
|
Чуйкова Світлана Вікторівна E-mail: |
Український заочний політехнічний інститут ім. І.З. Соколова, 1986, Технологія основного органічного та нафтохімічного синтезу. |
Заступник директора з навчально-виробничої роботи; керівник Центру практики, працевлаштування та кар’єрного росту студентської молоді, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист |
Загальна біохімія Загальна технологія, харчових виробництв |
|
|
Борисенко Світлана Григорівна E-mail:
|
Технікум молочної промисловості, 1978, Технологія молочних продуктів. Спеціаліст |
Викладач за сумісництвом
|
Лабораторні роботи: Загальна технологія харчових виробництв Технохімічний контроль галузі
|
|
Власенко Людмила Леонідівна E-mail: |
Харківська державна академія технології та організації харчування, 1997, Технологія громадського харчування; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013, Педагогіка вищої школи. |
Викладач, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист
|
Технологія виготовлення кулінарної продукції, Організація виробництва в закладах ресторанного господарства; Мікробіологія, Промислова санітарія |
|
Землянко Марина Миколаївна E-mail:
|
Харківська державна академія технології та організації харчування, 1998, Технологія громадського харчування. |
Майстер виробничого навчання |
Навчальна практика |
|
Клімова Ірина Анатоліївна E-mail: іamklimovairina@qmail.com
|
Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1992, Технологія молока і молочних продуктів. |
Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист |
Технологія молока і молочних продуктів, Технохімічний контроль виробництва, Санітарія і гігієна, Інновації в молочній промисловості |
|
Маліборська Раїса Іванівна E-mail: raismal51@qmail.com |
Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1979, Технологія молока і молочних продуктів. Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. |
Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист |
Промислова санітарія, Радіометричний контроль, Технічна мікробіологія, Холодильна технологія, Вступ до спеціальності |
|
Тарасенко Ірина Сергіївна E-mail: irina-tarasenko@ukr.net
|
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2009, Технологія харчування; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014, Педагогіка вищої школи; Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020, Харчові технології. |
Викладач, спеціаліст першої категорії. |
Технологія м’яса і м’ясних продуктів, Технохімічний контроль виробництва, Організація обслуговування в ЗРГ, Біохімія м’яса, Мікробіологія м’яса |
|
Туз Наталія Вікторівна E-mail: |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2004, Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; Національний технічний університет "Харківський полутехнічний інститут", 2016, Педагогіка вищої школи. |
Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист |
Технологія галузі; Технохімічний контроль галузі, Дизайн страв та кондитерське мистецтво, Основи стандартизації та контроль якості харчової продукції Товарознавство харчових продуктів
|