ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Циклова комісія харчових технологій


Фото

ПІБ, E-mail

Назва навчального закладу, рік закінчення, спеціальність

Посада, кваліфікаційна категорія, пед. звання

Навчальні дисципліни, які викладає

varibrus



Варибрус Вікторія

Павлівна

E-mail:

varibrus.v@ukr.net 


Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2003, Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013, Педагогіка вищої школи.



Голова циклової комісії,

спеціаліст вищої категорії, викладач-методист



Технологічне устаткування галузі,

Технологія галузі

Кондитерське мистецтво

 

         
chuykova


Чуйкова Світлана

Вікторівна

E-mail:

chukova.s@ukr.net



Український заочний політехнічний інститут ім. І.З. Соколова, 1986, Технологія основного органічного та нафтохімічного синтезу.


Заступник директора з навчально-виробничої роботи; керівник Центру практики, працевлаштування та кар’єрного росту студентської молоді, 

спеціаліст вищої категорії, викладач-методист



Загальна біохімія

Загальна технологія,

харчових виробництв

         

borisenko



Борисенко Світлана

Григорівна

E-mail:

borisenko.s@ukr.net

 



Технікум молочної промисловості, 1978, Технологія молочних продуктів. Спеціаліст



Викладач за сумісництвом

 



Лабораторні роботи: Загальна технологія харчових виробництв Технохімічний контроль галузі

 

         

vlasenko



Власенко Людмила 

Леонідівна

E-mail:

vlasenko.luda@ukr.net


Харківська державна академія технології та організації харчування, 1997, Технологія громадського харчування;

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013, Педагогіка вищої школи.



Викладач, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист

 


Технологія виготовлення кулінарної продукції, Організація виробництва в закладах ресторанного господарства;

Мікробіологія, Промислова санітарія

         

zemlyanko



Землянко Марина

Миколаївна 

E-mail:

zemlyanko.m@ukr.net

 



Харківська державна академія технології та організації харчування, 1998, Технологія громадського харчування.



Майстер виробничого навчання



Навчальна практика

         

klimova



Клімова Ірина

Анатоліївна

E-mail:

 іamklimovairina@qmail.com 

 



Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1992, Технологія молока і молочних продуктів.



Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист


Технологія молока і молочних продуктів, Технохімічний контроль виробництва, Санітарія і гігієна, Інновації в молочній промисловості

         

maliborska



Маліборська Раїса

Іванівна

E-mail:

raismal51@qmail.com



Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1979, Технологія молока і молочних продуктів. Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.



Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист


Промислова санітарія, Радіометричний контроль, Технічна мікробіологія, Холодильна технологія, Вступ до спеціальності

         

Технології молока та м’яса



Тарасенко Ірина

Сергіївна

E-mail:

irina-tarasenko@ukr.net

 

Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2009, Технологія харчування;

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014, Педагогіка вищої школи; Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020, Харчові технології.



Викладач, спеціаліст першої категорії.


Технологія м’яса і м’ясних продуктів, Технохімічний контроль виробництва, Організація обслуговування в ЗРГ, Біохімія м’яса,

Мікробіологія м’яса 

         

tuz



Туз Наталія

Вікторівна

E-mail:

nata.tyz@ukr.net


Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2004, Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів; Національний технічний університет "Харківський полутехнічний інститут", 2016, Педагогіка вищої школи.



Викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист

Технологія галузі; Технохімічний контроль галузі,

Дизайн страв та кондитерське мистецтво,

Основи стандартизації та контроль якості харчової продукції Товарознавство харчових продуктів