ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

 Результати навчання в дії.

Виробнича практика студентів відділення технології хліба проходила згідно графіку з 15 травня по 28 червня 2021 навчального року. Базами практики стали кондитерське підприємство ТОВ «Белфі», ТОВ УСП «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський», ТОВ «Хлібозавод «Ново-Баварський», ТОВ СП "Білий колодязь" та готельно-ресторанний комплекс в країні Болгарія. Завершення технологічної практики традиційно пройшло у вересні 2021-2022 н.р. і ознаменувалось її успішним захистом.

Доповіді студентів містили інформацію про місцезнаходження, спеціалізацію, асортимент, устаткування бази практики. Кожен із доповідачів підготував цікаву презентацію-звіт про місце проходження своєї практики, індивідуальне завдання та перелік робіт, у яких вони брали участь.

Більшість студенти отримали високі бали, але хотілося б відзначити доповіді Адамян Анаїт, Ковальової Катерини, Святної Дар’ї, Чуркіної Надії, Каськової Катерини.

Після заслуховування всіх доповідей було проведено диспут щодо перспектив підвищення свого рівня практичної обізнаності під час проходження виробничих практик. Студенти поділилися отриманим новим досвідом, розповіли про труднощі, що виникали під час проходження технологічної практики.

Щиру подяку здобувачі висловлювали адміністраціям та колективам усіх підприємств за надану можливість закріпити набуті теоретичні знання та можливість більше дізнатися про роботу провідних вітчизняних виробництв.

Результати проведеного заходу ще раз доводять, що наші майбутні випускники мають добрі знання, володіють професійними навиками, а головне – хочуть бути досвідченими фахівцями та стануть затребуваними спеціалістами на ринку праці.