ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ПЕРШИЙ КРОК ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ
Невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців у Коледжі є технологічна практика.
Студенти відділення харчових технологій проходили практику на провідних підприємств м. Харкова і Харківської обл.: ТОВ «ФАБРИКА МОРОЗИВА «ХЛАДОПРОМ» та ТОВ «Богодухівський молочний завод».
Під час практики студенти мали можливість ознайомитись з підприємством, асортиментом продукції, технологічними процесами виробництва молочної продукції, організацією виробничого контролю, технікою безпеки, зібрати необхідний матеріал для написання звіту та виконання індивідуальних завдань.
Керівники практики від підприємств відмічають достатні теоретичні знання студентів, професійну підготовку, що дозволяє швидко включатися в роботу і адаптуватися на виробництві. Ми дякуємо керівникам підприємств, які допомагали нашим студентам, навчали їх і підтримували, якщо це було необхідно. Усі студенти надають позитивні відгуки, залишилися задоволеними результатами проходження виробничої практики.
Катерина Ярошенко, студентка коледжу: «Фахівці молочного заводу висококваліфіковані спеціалісти, вони відповідали на усі поставлені мною запитання, допомагали у виконанні індивідуального завдання. Ознайомили мене з необхідною документацією, технологічним обладнанням, системою контролю на підприємстві. На підприємстві працюють багато випускників коледжу. За весь час перебування на практиці все було ясно, а також було приємно спілкуватись з працівниками!»
Після успішного проходження практики відбувся захист звітів. Студенти надали змістовні звіти, презентували свою роботу.
Сподіваємось, що знання та навички, отримані студентами під час проходження виробничої практики, стануть у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.
Адміністрація коледжу, викладачі – керівники практики від навчального закладу циклової комісії дисциплін Технології молока та м’яса та студенти висловлюють щиру подяку керівникам від баз практики, які допомагали зібрати необхідний матеріал для виконання програми практики, написанні звіту, індивідуального завдання та за наданні практичні навички в підготовці майбутніх фахівців.