ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

        02 грудня 2025 року на платформі ZOOM відбулися збори, присвячені організації та проведенню переддипломної практики для студентів груп Т-41 та ТМ-41 за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка молока» та «Зберігання, консервування та переробка м’яса».

    Світлана Вікторівна ЧУЙКОВА, заступник директора з навчально-виробничої роботи, під час зустрічі ознайомила студентів з особливостями проходження практики, графіком її проведення та розподілом на бази практики.

    Керівники практики Ірина Анатоліївна КЛІМОВА та Ірина Сергіївна ЗАДОРОЖНА надали роз’яснення щодо виконання й оформлення звіту, представили методичні вказівки та нагадали про можливості й порядок користування навчальною платформою LCloud.

         Завдяки зустрічі студенти отримали вичерпні роз’яснення та готові впевнено розпочати переддипломну практику.