ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

        22 вересня відбувся захист звітів з технологічної практики студентів 4 курсу денної форми навчання освітньо-професійної програми «Зберігання, консервування та переробка м'яса».

        Комісія у складі заступника директора коледжу з навчально-виховної роботи Лілії ДАВЛЕТШИНОЇ, заступника директора з навчально-виробничої роботи Світлани ЧУЙКОВОЇ та керівника практики Ірини ЗАДОРОЖНОЇ відзначила високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів.

      Практика проводилася на провідних підприємствах Харкова та Харківської області: ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат», ПП «Новожанівський м'ясокомбінат», ТОВ «ЕКОПРОДУКТ 2017», ПП «Агропрогрес», ФОП «Шинкарьов К.О.», ФОП «Погребняк М.В.», ФОП «Ракочий О.О.», а також в закладах ресторанного господарства у Республіці Болгарія.

        Захист проходив у форматі доповідей та презентацій, де кожен студент мав можливість продемонструвати результати практики, поділитися отриманим досвідом та обговорити перспективи професійного розвитку.

             Бажаємо студентам подальших успіхів та нових досягнень!