ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

        17 вересня на платформі Zoom відбувся онлайн-захист звітів з виробничої практики студентів групи М-41 холодильно-механічного відділення, які презентували свої звіти перед комісією.

        Комісія у складі заступника директора коледжу з навчально-виховної роботи Лілії ДАВЛЕТШИНОЇ, заступника директора з навчально-виробничої роботи Світлани ЧУЙКОВОЇ та керівника практики Миколи РОГОЖКА, відзначила високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів,  розуміння технологічних процесів виробництва, експлуатації та ремонту  обладнання харчових виробництв.

        Захист проходив у форматі доповідей та презентацій, де кожен здобувач освіти мав можливість продемонструвати результати практики, а також обговорити отриманий досвід та можливості для професійного розвитку.

        Бажаємо студентам подальших успіхів у завершенні навчанні та нових досягнень у майбутній кар'єрі!