ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

        З 6 вересня по 28 жовтня 2025 року студенти групи ТХ-21 освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» розпочали проходження навчальної практики на базі ТОВ Оздоровчо-профілактичний комплекс «Планета здоров’я» та готелю «Женева» – одного з найсучасніших туристичних об’єктів у курортному місті Трускавець.

        Практика організована за сприяння Центру практики та працевлаштування студентської молоді, який постійно працює над розширенням партнерської мережі та пошуком якісних баз для проходження практики.

        Студенти мають можливість закріпити теоретичні знання в умовах виробничого середовища, отримати реальний досвід роботи у харчових підрозділах сучасного ресторанного закладу, набути навичок роботи з новітнім технологічним обладнанням.

        Під час практики студенти на кухні ресторану приймають участь в приготуванні страв української та європейської кухонь, обробці м’яса, риби та овочів, приготування м’ясних напівфабрикатів та виробів.

        Щиро дякуємо нашим партнерам за надану можливість та сприяння у підготовці фахівців харчової галузі!

        Ми високо цінуємо співпрацю та віримо в її подальший розвиток на благо освіти та індустрії гостинності України.