ПРАКТИКА В ТРУСКАВЦІ: РЕАЛЬНИЙ ДОСВІД І НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ
14 липня 2025 року студенти коледжу освітньо-професійних програм «Виробництво харчової продукції» та «Зберігання, консервування та переробка м’яса» завершили проходження частину навчальної практики на базі ТОВ «Оздоровчо-профілактичний комплекс «Планета здоров’я» та готелю «Женева» в одному з найвідоміших курортних міст України — Трускавці.
Навіть в умовах воєнної нестабільності коледж продовжує активно розвивати практичну складову освіти. Центр практики та працевлаштування студентської молоді постійно працює над пошуком нових можливостей для якісного навчання та кар’єрного старту наших студентів.
Завдяки цьому, студенти мають можливість отримати не тільки практичні знання, а й навички роботи з передовими технологіями, що забезпечують високу ефективність виробничих процесів.
За час практики студенти вивчали процеси приготування різних страв української та європейської кухень, обробки м’яса та приготування м’ясних продуктів, контролювали якість сировини та визначали її натуральність, проводили органолептичну оцінку готової продукції.
Під час практики студенти:
• отримали реальний досвід роботи на сучасних харчових підприємствах;
• ознайомилися з технологіями приготування страв української та європейської кухонь;
• брали участь в обробці м’яса та приготуванні м’ясної продукції;
• навчались методам контролю якості сировини;
• проводили органолептичну оцінку готової продукції;
• закріпили знання щодо використання сучасного технологічного обладнання.
Це не лише можливість попрактикуватися у виробничих умовах, а й шанс розвинути ключові професійні навички, які є затребуваними на ринку праці.
Щиро дякуємо нашим партнерам за підтримку та активну участь в організації практики.
Ми цінуємо співпрацю та віримо в її подальший розвиток задля якісної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі!