ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

      Тісні професійні та дружні зв’язки між нашим коледжем та ВСП «Немішаївський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» дають можливість реалізувати академічну мобільність наших студентів для отримання практичних навичок  та професійних компетентностей.

      Студенти групи Т-21, які навчаються за освітньо-професійною програмою Зберігання, консервування та переробка молока», пройшли частину навчальної практики на базі навчально-практичного центру Немішаївського фахового коледжу.

      Протягом практики майбутні фахівці мали можливість ознайомитися з структурою закладу, сировинною базою, сучасним обладнанням лабораторій та виробничої ділянки.

      У лабораторії студенти досліджували властивості молока, вивчали сучасні методи його аналізу та контролю якості, також власноруч готували різні види сирів, що дало змогу застосувати теоретичні знання на практиці та краще зрозуміти процеси переробки молочної сировини.

      Окрім виробничої частини, під час практики була організована творча майстерня з розпису пасхальних писанок, що допомогло студентам розкрити свої таланти й відчути атмосферу народних традицій.

      Навчальна практика була насиченою, пізнавальною та сприяла професійному зростанню студентів.

      Дякуємо колективу Немішаївського коледжу за теплий прийом, цікаві заняття та неоціненний досвід!