ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

        Студенти І та ІІ курсів спеціальності Харчові технології Анастасія Бугаєць, Ірина Сіренко, Діана Собко, під керівництвом викладачів хімії Тютько Світлани Михайлівни та Новакової Вікторії Сергіївни, взяли участь у Всеукраїнській дистанційній студентській науково-практичній конференції «ІННОВАЦІЇ В ХІМІЇ. СТУДЕНТСЬКІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ДОСЯГНЕННЯ», яка відбулася 16.04.2025 року. 

        Цей науковий захід став чудовою платформою для обміну знаннями, ідеями та дослідницьким досвідом між здобувачами освіти з різних куточків України.

        Представлені роботи здобувачів освіти висвітлюють актуальні проблеми сучасної хімії, демонструють творчий підхід, аналітичне мислення та науковий потенціал молодих дослідників.

        Упевнені, що участь у конференції та публікація результатів досліджень стануть вагомим внеском у професійне становлення майбутніх фахівців, а також стимулом до подальших наукових пошуків.

        Бажаємо всім учасникам нових звершень, наукових відкриттів і невичерпного натхнення!