ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

        На відділенні харчових технологій завершився процес з вибору освітніх компонентів на 2025-2026 навчальний рік. На зборах груп 2-3 курсів викладачі ознайомили здобувачів освіти з вибірковими компонентами, з їх змістом та практичним застосуванням. Також, розміщений на сайті коледжу каталог вибіркових дисциплін, дає можливість  переглянути опис кожного курсу.  

        Вибір формується через індивідуальні заяви. Право вибору дисциплін — важливий крок до підвищення мотивації до навчання, автономії студента й якісної освіти.  Такий підхід дозволяє формувати індивідуальну освітню траєкторію, орієнтовану на професійні інтереси, потреби ринку праці та особисті уподобання.