Проведення профорієнтації серед учнів гімназій та ліцеїв є дуже важливою частиною життя. Це дає можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів із навчальним закладом і допомагає молодим людям дізнатися про різновиди спеціальностей, якість та процес навчання і загалом про студентське життя.
З такою метою студентка першого курсу спеціальності 181 Харчові технології Іськів Дар’я відвідала школярів Харківського ліцею №163, щоб допомогти їм у цьому нелегкому виборі − виборі майбутнього навчального закладу та спеціальності.
Вона розповіла учням 9 класу про історію, славні традиції, спеціальності нашого відомого і престижного навчального закладу, провела майстер-клас по оздобленню пряників та запросила школярів вступати до ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»