Для викладачів коледжу та здобувачів освіти зі спеціальності 181 Харчові технології проведені лекції на тему: «Технологія холодного бродіння» та «Технологія заморожених напівфабрикатів» індустріальним технологом ДП «ЗЕЕЛАНДІЯ» - Крістіною СЛЄПЧЕНКО.
Спікер зустрічі розповіла про історію розвитку компанії «ЗЕЕЛАНДІЯ», структуру, напрямки роботи та значення на ринку виробників хлібопекарського та кондитерського виробництва в Україні.
Учасники заходу отримали інформацію про класифікацію технологій холодного бродіння, технологію заморожених напівфабрикатів, переваги новітніх технологій, які сприяють покращенню органолептичних властивостей кінцевої продукції. Також, був зроблений акцент на тонкощі регулювання процесами виробництва та недоліки технології.
Дякуємо СЛЄПЧЕНКО Крістіні за надану сучасну інформацію!
Сподіваємося на подальшу співпрацю!