ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

      10.12.2024 року відбувся майстер-клас «Новорічна феєрія – майстерня цукерок» для учнів міста Харкова та Харківської області: ліцею №162, гімназій № 57, №88, №145, КЗ "Мереф`янська гімназія №4, КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» та Люботинська ЗОШ №4.

      На початку зустрічі заступник директора з навчально-виробничої роботи Світлана ЧУЙКОВА привітала гостей заходу, розповіла про освітню діяльність коледжу та запросила на навчання.

      Викладачі технології харчових виробництв – Вікторія ВАРИБРУС та Сергій БАБАЄВ запросили школярів до участі у майстер-класі «Новорічна феєрія – майстерня цукерок,  зануритися в атмосферу святкового настрою та власноруч виготовити смачні новорічні солодощі. Під час майстер-класу учасники дізналися про процес приготування різних видів цукерок і навчилися створювати власні авторські десерти, використовуючи натуральні інгредієнти. Школярі  дізналися про різні техніки декорування: використання їстівних блискіток, кольорових глазурей, різноманітних присипок і посипок, які нададуть їхнім цукеркам новорічного вигляду. Кожен учасник мав змогу скуштувати свої роботи, а також забрати цукерки додому, щоб порадувати близьких.

      Пряму трансляції майстер- класу та зануритися у новорічний настрій, бажаючі можуть подивитися в Інстаграм https://www.instagram.com/foodcollege_kh?igsh=emptNXIzdWZwbXJj.