ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «PRAKTIСЕFEST-2024»

      21 листопада 2024 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «PRAKTIСЕFEST-2024» на тему «Навчальна та виробнича практики в професійній освіті – запорука успішної інтеграції фахового молодшого бакалавра на ринку праці».

      Привітали учасників конференції СИТНИК Ганна Володимирівна, начальник відділу науки, вищої та професійної освіти управління науки, вищої, професійної освіти та кадрового забезпечення Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної (військової) адміністрації.

      Викладачі та здобувачі освіти нашого коледжу прийняли участь у написанні статей до збірки конференції, розкриваючи проблеми на шляхи для  формуванні спеціальних компетентностей та професійного становлення фахових молодших бакалаврів в умовах воєнного стану: Чуйкова С.В., Власенко Л.Л., Туз Н. В., Синегубенко Л.М., Юрченко Ю.Ю., Климова І.А., Сасімова І.А., Бурцева О.В., Тютько С.М., Немцова І.В., Немцова Т.Є., Ткаченко В.М., Козуб К.І., Задорожна В.І., Товстик М.В., Мочалова В.М. та здобувачі освіти Кузнецова В., гр. ТХ-31, Баштова М., гр.ТХ-41, Следь К.,  гр. ХЛ-41, Дорожко В. гр. Т-41 та Фесик А., гр. М-41.

       Участь у конкурсі студентських презентацій на тему «Особливості проходження практики в сучасних умовах» від коледжу представляли студентки ОПП Виробництво харчової продукції – Шкрьоба Діана та Грінченко Марія. На конкурс був представлений проєкт «Відродження української стародавньої кухні за рецептами артбуку Ольги Кольорово «Жива українська кухня», проєкт відмічений журі в номінації «Високий рівень майстерності та професіоналізму під час проходження практики».