ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ПО СПРИЯННЮ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ – 2025

     Центром практики, працевлаштування та кар’єрного росту під керівництвом заступника директора з навчально-виробничої роботи Світлани ЧУЙКОВОЇ проведено засідання комісії по сприянню працевлаштування випускників, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології за освітніми програмами Зберігання, консервування та переробка молока, Зберігання, консервування та переробка м’яса, Виробництво харчової продукції та Виробництво хліба, кондитерських виробів та харчових концентратів.

     Випускникам була надана інформація про наявність вакансій на підприємствах харчової промисловості та можливость продовжити навчання у Державному біотехнологічному університеті.

     Привітала учасників заходу Марина ЯНЧЕВА, декан факультету переробних і харчових виробництв, доктор технічних наук, професор та розповіла про надання високоякісних освітніх послуг за умови інтеграції освіти, науки та виробництва та підготовку фахівців, конкурентоспроможних на вітчизняному і міжнародному ринку праці.

     Представники ДБТУ, а саме завідувач кафедри «Харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні» Вікторія ПОГАРСЬКА, доктор технічних наук, професор, Наталія ФЕДАК, кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри «Харчових технологій в ресторанній індустрії», Тетяна ЖЕЛЄВА, кандидат технічних наук, доцент кафедри «Технології м’яса» та Олена БОЛХОВІТІНА, кандидат технічних наук, доцент кафедри «Технології хлібопродуктів та кондитерських виробів» ознайомили здобувачів освіти з правилами  вступної кампанії 2025 року до університету, продемонстрували презентації про наукові досягнення кафедр, практичну підготовку студентів та запросили на навчання.

     Сподіваємося, що інформація для випускників була корисна та допоможе зробити майбутній вибір.