ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

У коледжі завершився конкурс Food-фото, який тривав з 8 по 20 жовтня і  був присвячений Дню працівника харчової промисловості та з нагоди 94-річчя заснування коледжу. У відборі взяли участь 28 талановитих учасників.

Конкурсантам було запропоновано зробити яскраве та апетитне фото з категорії «Улюблена сімейна страва», додати короткий опис страви з назвою інгредієнтів та ідеєю, що стояла за зйомкою, опублікувати знімок на своїй сторінці в Instagram або Facebook з хештегом #vspkhр та позначити коледж у своєму пості .

Кожен учасник продемонстрував свої кулінарні здібності, творчий підхід до фотографії та власне відчуття стилю, що зробило конкурс неймовірно насиченим і яскравим. Ми щиро вітаємо всіх конкурсантів за їхні креативні роботи та сподіваємось на подальші досягнення у сфері харчових технологій і food-фотографії.

До складу журі конкурсу увійшли:

  1. Чуйкова Світлана Вікторівна – заступник директора з навчально-виробничої роботи
  2. Саулова Олена Миколаївна – голова профспілкової організації коледжу
  3. Дорошенко Тетяна Ігорівна – голова ради класних керівників
  4. Варибрус Вікторія Павлівна – голова циклової комісії Харчових технологій
  5. Власенко Людмила Леонідівна – викладач дисциплін професійного циклу відділення Харчових технологій
  6. Седюк Катерина – студентка четвертого курсу відділення Харчових технологій, представник студентського парламенту
  7. Музиченко Ангеліна – студентка другого курсу відділення Харчових технологій, представник студентського парламенту

 

Всі разом оцінили подані роботи та визначили переможців. Журі оцінювало не лише якість фотографій, оригінальність страв, естетичність подачі, загальну концепцію фото, а й дотримання всіх поставлених умов до участі.

Після ретельного аналізу робіт було обрано переможців конкурсу:

  • 1 місце – Іськів Дар'я, гр. ХЛ-11
  • 2 місце – Кунець Марк, гр. ХЛ-11
  • 3 місце – Собко Діана, гр. ТХ-11

Кожен із переможців отримує цінні подарунки, які стануть у нагоді для подальшого розвитку кулінарних навичок.

  • 1 місце – Ложка-ваги
  • 2 місце – Силіконовий килимок
  • 3 місце – Кондитерське розсувне кільце

Дякуємо усім учасникам за їхню активну участь та креативний підхід!

Слідкуйте за нашими новинами та приєднуйтесь до нових ініціатив коледжу!