ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ВИБІР ПРОФЕСІЇ – КРОК У МАЙБУТНЄ!

Провідними викладачами коледжу  в онлайн форматі  був проведений захід з профорієнтаційної роботи «Вибір професії – крок у майбутнє» для школярів міста Харків та Харківської області. В заході взяли участь 118 учасників серед них учні з ліцеїв  №115, №57, гімназій №57, №79, Богодухівського ліцею №2, КЗ «Багаточернещинський ліцей» та  Красноградського ліцею №3.

Організатор заходу, Чуйкова С.В., заступник директора з навчально-виробничої роботи ознайомила з історією коледжу, широким вибором спеціальностей, сучасними технологіями навчання та перспективами кар’єрного росту випускників.

 Голови циклових комісій Варибрус В.П., Товстик М.В., Головаш І.А., досвідчені викладачі спеціальних дисциплін Клімова І.А., Задорожна І.С., Синєгубенко Л.М. та Юрченко Ю.Ю. представили яскраві, професійні презентації та відеоролики, в яких висвітили переваги та престижність професій, що надає коледж.

Від бізнесу виступив засновник ТОВ «МС «Холод» Смілик М. М., який  повідомив наскільки затребувана на сучасному етапі спеціальність Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок. Студентка 4 курсу Следь Катя, розповіла про можливості здобути досвід при проходженні міжнародної практики в Болгарії.

Сподіваємося на подальшу співпрацю наших закладів освіти!

Запрошуємо всіх учасників до вступу до нашого коледжу!