ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ФОРМИ ВЗАЄМОДІЇ  ПрАТ МХП ЗІ СТУДЕНТАМИ КОЛЕДЖУ

Відбулася зустріч здобувачів освіти коледжу 3-4 курсів з представниками компанії МХП – міжнародної компанії у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах – Perutnina Ptuj Group. Дочірні підприємства МХП працюють у Великій БританіїСаудівській АравіїОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС.

Представник компанії Марина ШЕПТИЦЬКА, ознайомила з популярнимибрендами готової до приготування або готової до вживання продукції компанії: «Наша Ряба», «Апетитна», «Легко!», «Бащинський», «LaStrava», «Skott Smeat», «РябChick», «Курка по-домашньому», «Ukrainian Chicken», «Qualiko», «Sultanah», «Assilah», «Kurator»; а також брендами франчайзингових магазинів біля дому «М'ясомаркет», шаурменні «Döner Маркет». Географія експорту компанії охоплює понад 80 країн.

Студенти були проінформовані про перспективи та форми взаємодії з МХП, проходження виробничої практики, стажування, дуальної форми освіти та майбутнього працевлаштування.

Дякуємо за співпрацю представників МХП!!!