ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Вітання з Днем працівників освіти від студентів коледжу!

Шановна Ольго Михайлівно, адміністрація, викладачі та співробітники коледжу!

          Студентський Парламенту коледжу, від імені студентів вітає усіх викладачів та співробітників з чудовим святом – Днем працівників освіти!

          Попри всі виклики війни пов'язані з агресією рф проти нашої країни, коледж живе, працює, відновлюється та приймає на навчання багато нових студентів.

          Сьогодні Ми, студенти, висловлюємо вам подяку за вашу невтомну працю, мужність і віру в наші успіхи. Ваша наполегливість, життєвий досвід та високий професіоналізм, мотивують нас до отримання знань, здобуття сучасних професій, а також виховують у нас, студентів, почуття людської гідності, самоповаги, патріотизму, спротиву ворогу та любові до рідної країни, і цим ви формуєте не лише наше майбутнє, а й майбутнє всього світу.

          Ніхто не народжується ні підприємцями, ні фахівцями, ні командирами та президентами. Щоб досягти певних висот у житті потрібно багато працювати та постійно вчитися. Ви для нас – більше, ніж наставники. Ви ті, хто допомагає нам знаходити свій шлях, надихає на нові звершення та підтримує у важкі моменти. Дякуємо вам за повагу до студентів, відданість і любов до справи.

          Нехай ваш досвід та ентузіазм, компетентність та відповідальність ще багато років слугують розвитку та оновленню нашої держави! Бажаємо, щоб кожен ваш день був мирним, яскравим та веселим, кожен студент радував Вас своїми досягненнями, а близькі люди дарували Вам гармонію та щастя.

          Дорогі наші викладачі, ми пишаємося, любимо та цінуємо вас. Ваші настанови студенти передають з покоління в покоління, адже вони для багатьох є гаслом у дорослому житті. Бажаємо вам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту та життєдайної сили!