ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД – ОСНОВА КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ЗРОСТАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХОЛОДИЛЬНО-МЕХАНІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ


         З 16 по 18 вересня на платформі Zoom відбувся онлайн-захист звітів з виробничої практики студентів третього курсу холодильно-механічного відділення. В заході взяли участь здобувачі освіти  груп Х-41, Х-42 та М-41, які презентували свої роботи перед комісією.

         Комісія у складі заступника директора коледжу з навчальної роботи Лілії ДАВЛЕТШИНОЇ, заступника директора з навчально-виробничої роботи Світлани ЧУЙКОВОЇ та голови циклової комісії  Марини ТОВСТИК, відзначила високий рівень підготовки студентів і глибоке розуміння тематики, що є важливим етапом їх професійної підготовки.До обговорення практичного досвіду студентів долучився Максим СМІЛИК, засновник «МС Холод».

         Захист проходив у форматі доповідей, де кожен студент мав можливість продемонструвати результати своєї практики, а також обговорити отриманий досвід та можливості для професійного розвитку.

         Бажаємо студентам подальших успіхів у навчанні та нових досягнень у майбутній кар'єрі!