ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ЗАВЕРШАЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ У 2023-2024 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

         28 червня 2024 року відбулася завершальна педагогічна рада ВСП "Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ".

         На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку питань. Зокрема, про результати моніторингу освітньо-методичної діяльності коледжу за 2023-2024 н.р. звітувала Давлетшина Л.В., заступник директора з навчальної роботи.

         Завідувач навчально-методичного кабінету Ткаченко В.М. доповідала про рейтинг викладачів та рейтинг циклових комісій.

         Про результати проведення конкурсів "Студентський Оскар" та особистого брендінгу викладача інформувала Торянік В.В.

         Ще розглядалися такі питання як попереднє педагогічне навантаження на 2024-2025 н.р., а також перегляд та внесення змін до освітньо-професійних програм.

         Директор коледжу Бондаренко О.М. наголосила на здобутках колективу впродовж звітного періоду, сформулювала основні завдання на наступний рік, серед яких пріоритетними визначено створення максимально безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу; проведення постійного моніторингу якості надання освітніх послуг та ін.

         Традиційно на завершальній педагогічній раді педагогічні працівники були відзначені почесними грамотами, подяками, іншими видами морального та матеріального заохочення за активність та вагомий внесок у розвиток коледжу.

         Підсумовуючи, директор висловила слова подяки всім присутнім за патріотизм, чесну працю, сумлінне виконання своїх обов’язків, самовіддане служіння вітчизняній освіті.