ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

28 червня ‒ День Конституції України

         Сьогодні ми відзначаємо особливий день – День Конституції України. Це свято не лише символізує наше прагнення до незалежності та демократії, але й нагадує нам про важливість дотримання основних прав і свобод кожного громадянина. В цей складний час, коли на нашій землі триває війна, значення Конституції набуває ще більшої ваги.

         Наша Конституція – це фундамент нашої держави, яка гарантує права та свободи, визначає основи суверенітету та територіальної цілісності. Сьогодні ми боремося за те, щоб ці основоположні принципи були захищені та забезпечені для кожного українця.

         Цього року ми втретє святкуємо День Конституції в умовах надзвичайно складного періоду для нашої країни. Війна, розв’язана Росією, ставить перед нами важкі виклики та випробування. Однак, попри всі труднощі, ми демонструємо світові силу й непохитність українського духу, захищаючи свободу, суверенітет і територіальну цілісність держави, які закріплені в Основному Законі. 

         Дякуємо  всім, хто наразі захищає нашу країну від російських загарбників зі зброєю в руках і бажаємо всім мирного неба над головою та Перемоги! Ми  пишаємося нашою країною і віримо, що наша вільна та сильна Україна буде процвітати! Слава Україні!